Следвайте Гласове в ТелеграмКандидат-кметът на “Възраждане за град Видин - юристът

...
Следвайте Гласове в ТелеграмКандидат-кметът на “Възраждане за град Видин - юристът
Коментари Харесай

Стефан Стефанов, кандидат за кмет на Видин от Възраждане: Знаем как и можем да подобрим икономическото развитие на града и региона 

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Кандидат-кметът на “Възраждане ” за град Видин - юристът Стефан Стефанов е мощно стимулиран да усъвършенства и промени икономическата среда в родния си Видин и районът, като цяло. 

“Програмата ни, в бранш “Икономика ” е всеобхватна и амбициозна и аз имам вяра, че през годините съм натрупали нужния запас от познания, умения и пълномощия, с цел да се оправя с всички провокации на средата. 

Сред главните моменти, застъпени в нея са - стимулиране на обществената стопанска система, даване на привлекателни условия на общински пространства за млади бизнесмени и пускане на техни планове, поощряване на начинания на младежите, научни проучвания, развиване на осведомителните и информационни технологии, академични и бизнес оферти. Също и отбрана на дребната, междинна и обичайната търговия, наранена от огромните търговски вериги и центрове, потребление на капацитета на минералните извори за развиване здравен и СПА туризъм с общински запаси или публично-частно партньорство ”, съобщи Стефанов. 

За юриста е от изключителна значимост и подобряването на обществената среда във Видин, по тази причина и в програмата му има акцент върху поддържането на съществуващи и построяването на нов общински жилищен фонд за прилагане от млади фамилии и извънредно нуждаещи се, както и отреждане на общински терени за извънредно нуждаещи се лица.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР